Luottopalvelu

Kulutusluotot ja pikavipit ovat kehittyneet vuosien varrella edullisempaan ja asiakasystävällisempään suuntaan. Kehittelyn tuloksena on syntynyt entistä parempia ja ennen kaikkea joustavampia luottoja, kuten helppokäyttöinen luottotili. Luottopalvelu.fi on uusi lainapalvelu, joka on erikoistunut juuri luottotilin eli tililuoton tarjoamiseen.

Luottopalvelu.fi tarjoaa käyttöösi 100 – 4000 euroa huokealla korolla ja kohtuullisilla luottoehdoilla. Luottotilin käyttö on samantapaista kuin luottokortin, et kuitenkaan tarvitse uutta fyysistä korttia täyttämään lompakkoasi.

Luottopalvelu.fi tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden tutustua lainapalveluun ja tarjoamaansa luottotiliin ja näin ollen ensimmäinen lainanosto on kuluton ja täysin koroton ensimmäisen kuukauden ajan!

Luottopalvelun luottotili on monen tilanteen pelastaja

Yllättikö lemmikin sairastuminen ja eläinlääkärilaskut? Myydäänkö unelmien lomaa nyt edullisesti ja tilipäivään on vielä pari viikkoa? Hajosiko pesukone ja säästöt menivät jo tiskikoneen uusimiseen?

Edellä mainitut tilanteet aiheuttavat harmaita hiuksia ja kylmää hikeä monissa talouksissa ympäri Suomen. Onneksi niiden ei tarvitse olla enää taloudellisia katastrofeja vaan kaikissa tilanteissa avuksi rientää Luottopalvelu.fi luottotili.

Luottopalvelusta pystyt hakemaan vakuudetonta luottoa 4000 euroon saakka helposti ja nopeasti. Saamastasi luotosta teet sen suuruisia nostoja, kuin tarve kulloinkin on. Jos tässä kuussa tarvitset 300 euron lainan, teet sen suuruisen nostoja ja maksat tuon 300 korkoineen takaisin maksuajan puitteissa.

Jos kuitenkin tarvitset lisänoston myöhemmin, voit vapaasti tehdä sen, jos luottorajaa on vielä jäljellä. Uusi nosto kertyy vanhan noston päälle ja maksat jatkossa niiden yhteissumman verran takaisin. Missään vaiheessa et ole velvoitettu maksamaan koko luottorajan verran takaisin, jos et ole kyseistä summaa käyttöösi nostanut.

Luottopalvelu.fi muutamalla sanalla

 • Luottotili, jonka suuruus on 100 – 4 000 euroa
 • Omiin tarpeisiin sopiva luottoraja
 • Joustava takaisinmaksu 3 -36 kuukautta
 • Ilmainen hakemus
 • Turvallista, luotettavaa ja kotimaista lainapalvelua

Lainaa nopeasti, helposti, luotettavasti – Luottopalvelusta tietenkin

Vaikka Luottopalvelu.fi on uusi toimija alalla, ei se ole noviisi lainahommissa. Luottopalvelun taustalla on hallinnoimassa perinteinen ja luotettava suomalainen lainapalvelu Credit24. Luottopalvelun luottotilin hakeminen on helppoa ja tapahtuu ilman monimutkaisia vakuuksien hankkimista. Hakuprosessi sisältää vain muutaman vaiheen:

 1. Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksin. Voit käyttää seuraavien pankkien henkilökohtaisia tunnuksiasi: Nordea, Danske Bank, Aktia, S-Pankki, Osuuspankki, Nooa Säästöpankki ja Handelsbanken, sekä Oma Säästöpankki.
 2. Täytä hakemus vaadituin tiedoin. Varaudu ilmoittamaan henkilötietosi, sekä tietoja taloudellisesta tilanteestasi. Valitse sopivin luottosumma. Tämä hakemusvaihe vie sinulta ainoastaan muutaman minuutin.
 3. Vastaanota lainapäätös välittömästi lainahakemuksen jättämisen jälkeen. Toimita mahdollisesti pyydetyt liitteet ja nosta laina tilillesi. Käytä luottosumma vapaasti!

Näin olen hankkinut itsellesi Luottopalvelun luottotilin, jota voit maksella sopivissa erissä takaisin 3 – 36 kuukauden kuluessa. Luottopalvelu.fi:n toiminta vastaa luotettavan lainanmyöntäjän kriteeristöä. Kaikkien asiakkaiden luottotiedot ja taloudellinen kokonaistilanne tarkastetaan ja arvioidaan ennen kuin lainaa myönnetään. Tarvittaessa lainanhakijalle ilmoitetaan kielteinen luottopäätös.

Luottopalvelun luottotili on tarkoitettu kaikille suomalaisille

Kuka soveltuu Luottopalvelun luotonhakijaksi? Toisin kuin kivijalkapankeilla, Luottopalvelulla ei tarvitse täyttää kuin muutamia perusehtoja luoton saamiseksi. Lainanhakijan tulee olla:

 • Yli 19 vuotias
 • Luottotiedot kunnossa
 • Henkilökohtainen matkapuhelinliittymä (numero voi olla salainen)
 • Henkilökohtaiset pankkitunnukset

Lainaa maksetaan kuukausittaisissa erissä takaisin. Lasku tulee automaattisesti kotiosoitteeseen, laskun voi myös valita tulemaan henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen. Perittävänä on ensisijaisesti pelkkä luoton minimierä. Asiakas voi kuitenkin maksaa koko nostetun summan korkoineen takaisin kerralla tai lyhentää minimierää haluamansa verran suuremman lyhennyserän.

Huolehdi lainasta mahdollisimman hyvin

Teki sitten niin tai näin lyhennyksen kanssa, maksettava se kuitenkin on tavalla tai toisella. Jos asiakas jättää hakemansa luoton tietoisesti tai huolimattomuuttaan maksamatta, se on perintäkelpoinen ja perintä tapahtuu joko luotonmyöntävän osapuolen tai sitten perintätoimiston toimesta. Maksamattomalla lainalla saattaa olla luottotietoihin negatiivinen vaikutus, eikä ilman luottotietoja lainaa saa enää mistään. Erääntynyt laina kerryttää erinäisiä lisäkuluja.

Voit pelastaa väliaikaisissa maksuongelmissa helpottaa tilannetta maksamalla pelkkää minimilyhennystä. Jos tämäkään ei auta, on Luottopalvelulta haettavissa maksuvapaa kuukausi, jolloin yhden kuun maksut siirtyvät perittäväksi myöhemmin. Asiakkaalle on myös tarjolla Credi24 Turva, joka turvaa lainanmaksua tietyin ehdoin silloin, kun maksukyky on esimerkiksi sairauden tai työn menettämisen vuoksi heikentynyt. Voit hankkia Credit24 turvan luottohakemisen yhteydessä, se kustantaa sinulta kuussa 4,95 euroa.

Luottopalvelun luottotilin maksut

 • Korko (vuotuinen nimelliskorko) 40,56 % – 95,4 % (ensilainaajalle ilman korkoa ensimmäisen kuukauden ajan)
 • Todellinen vuosikorko (keskimääräinen 1500 euron luotto, 12 kk takaisinmaksuajalla) vähintään 49,85 % ja korkeintaan 153,63%
 • Nostopalkkio 6,95 % nostetusta lainasummasta (ensimmäinen nosto ilman nostopalkkiota)
 • Avausmaksu 0 euroa
 • Kuukausimaksu 0 euroa
 • Luottorajan nostaminen 0 euroa ja laskeminen 20 euroa
 • Maksumuistutus 5 euroa

Olet jo ehkä vakuuttunut, että Luottopalvelun luotto on monin verroin parempi lainatapa kuin eräät pikavipit ja osamaksusopimukset. Voit siirtyä täyttämään hakemuksen nyt heti alla olevasta painikkeesta.

Hakemus on mahdollista täyttää täysin ilmaiseksi mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Lain mukaan rahansiirtoja ei voi toteuttaa yöllä, joten rahat on mahdollista saada hyväksytystä luotosta tilille päivittäin kello 8.00 – 22.00 välisenä aikana.

UKK – Useimmiten kysytyt kysymykset

Miksi sain kielteisen luottopäätöksen?

Kielteiseen päätökseen voi olla monia syitä, joista yleisimmät ovat: hakemuksesta puuttuvat tai virheellisesti ilmoitetut tiedot, luottotietojen maksuhäiriömerkintä, aiemman Luottopalvelun tai Credit24:n luoton takaisinmaksussa ilmenneet ongelmat. Luottopalvelu.fi ei ole velvollinen erittelemään sinulle tarkkaa syytä siihen, miksi hakemus hylättiin.

Mikä on Credit24 Online ja mihin tarkoitukseen sitä käytetään?

Se on sähköinen palvelu, joka on jokaisen asiakkaan henkilökohtaisessa käytössä. Onlinesta löytyvät helposti kaikki lainasuhteeseen liittyvät tiedot ja myös tilille nostot voidaan suorittaa sen kautta. Credit24 Online on käytössäsi automaattisesti käytössäsi kun hankit Luottopalvelun käyttöluoton. Erilaisten lainaongelmien selvittämiseen voi saada apua myös Credit24:n hallinnoimasta asiakaspalvelusta, joko soittamalla tai lähettämällä emailia.

Mihin käyttöön luottoa voi nostaa?

Luoton käyttötarkoituksia ei ole lainkaan rajattu, eikä niitä tarvitse myöskään mihinkään ilmoittaa. Pääasia, että itse tiedät, mihin kohteeseen aiot luottosi käyttää ja että sinulla on myös mahdollisuus hoitaa laina asianmukaisesti takaisin. Voi halutessasi yhdistää Luottopalvelu.fi:n luottotilillä vaikka vanhoja luottojasi.

Onko luoton hakeminen turvallista?

Kyllä on. Luottopalvelua hallinnoi luottoyhtiö Credit24, joka on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Palvelu toimii kaikkien lakien ja säädösten mukaan. Kaikki asiakkaan palvelulle ilmoittamat tiedot ovat luottamuksellisen käsittelyn piirissä, eikä tietoja ilmoiteta ulkopuolisille, muussa kuin viranomaistapauksissa tai tilanteissa, joissa luoton perintä joudutaan siirtämään perintäyhtiöille.

Miten toimitan minulta pyydetyt liitteet lainahakemukseni tueksi?

Voit lähettää liitteet esimerkiksi sähköpostin liitetiedostoina. Liitteet voidaan toimittaa PDF-, GIF- tai vaihtoehtoisesti JPEG-muodoissa. Muut toimitustavat ovat faksi tai postitus.

Luottopalvelu.fi yhteystiedot:

IPF Digital Finland Oy
Runeberginkatu 5
00100 Helsinki
Y-tunnus: 1979999-1

Luottopalvelu.fi asiakaspalvelu:

ma – pe klo 9 – 17
0800 144 344 (ppm/mpm)
asiakaspalvelu@credit24.fi

 • Credit24Credit24
  Credit24 tarjoaa käyttöön jopa 4000 euron jatkuvan Joustolimiitin. Joustolimiitti tarjoaa mahdollisuuden tarjota kulutusluottoja huomattavasti edul...
 • SurimoSurimo
  Varteenotettava lainapalvelu maksimissaan 4000 euron lainaa varten, on suomalainen Surimo Finance, eli tuttavallisemmin pelkkä Surimo. Surimon lain...
 • FerratumFerratum
  Ferratumin pikalainapalvelussa on valittava kaksi erilaista lainatuotetta. Ferratum koroton ja joustava.
 • Pikavipit 2017Pikavipit 2017
  Selvitä ja vertaile kaikki pikavipit 2017! Vaikka pikavippejä on nyt tarjolla jonkin verran vähemmän kuin vielä joitakin vuosia sitten, löytää pika...
 • EuroloanEuroloan
  Euroloan tarjoaa turvallisesti ja luotettavasti 100 – 5000 euron luottoja asiakkailleen. Luottotilin hakeminen on täysin maksutonta.
 • OK MoneyOK Money
  OK Money tarjoaa käyttöösi 2100 euron suuruisen OK Limiitti luoton. Käytä limiittiä kuten haluat ja milloin haluat. Tee hakemus netissä nyt heti, s...
 • LuottorahaLuottoraha
  Luottoraha.fi myöntää käyttöösi 2000 euron jatkuvan luottolimiitin. Limiittiä voit käyttää tarpeesi mukaan juuri silloin kun rahaa eniten tarvitset...
 • CreditstarCreditstar
  Jokainen meistä joutuu toisinaan tilanteeseen, jossa rahat ovat loppu ja seuraavaan tilipäivään on vielä aikaa. Nyt tähän ongelmaan on olemassa hel...
 • EkstraluottoEkstraluotto
  Ekstraluotolta saa luottoa 10 eurosta aina 2100 euroon asti. Palvelu ei myönnä kiinteää lainaa, vaan tililuottoja - eli käytännössä 2100 euron luot...
 • Laina luottotiedottomalle? Joskus se voi onnistuaLaina luottotiedottomalle? Joskus se voi onnistua
  Suurin osa ihmisistä on tottunut ajattelemaan, että maksuhäiriömerkintä estää automaattisesti kaikkien luottojen saannin. Pääosin asia onkin näin, ...

Hae lainaa tästä

Täyttämällä alla olevan lomakkeen saat parhaat lainatarjoukset haluamallesi summalle suoraan ruudullesi ja sähköpostiisi.
Hakemalla lainaa hyväksyt käyttöehdot

Suosituimmat vipit