Laina.fi

Laina.fi lainapalvelusta on mahdollista saada rahaa lainaksi jopa mukavat 2500 euroa. Laina.fi palvelusta on mahdollista saada 3 erilaista lainatuotetta erilaisiin tarpeisiin. Asiakkaalla on valittavana DFCWhiteCard, käyttölaina ja kertalaina.

DFCWhiteCard Mastercardin avulla voit tehdä ostoksia missä päin maailma tahansa. Kortille on mahdollista valita luottorajaksi 200 – 500 euroa 100 euron välein. Luottoraja on korttiin liitetty laina, joka haetaan samalla kertaa korttihakemuksen kanssa. Kortille ei ole mahdollista siirtää omaa rahaa eikä sillä voi tehdä käteisnostoja. Kortissa ei ole avaus eikä vuosimaksuja ja maksat kuluja ainoastaan siinä vaiheessa jos kortille myönnettyä luottorajaa käytetään ostosten tekemiseen. Lasku käytetystä luotosta lähetetään kerran kuukaudessa suoraan kotiin, mikäli siis luottoa on käytetty. Mikäli korttia ei käytetä, ei laskuakaan luonnollisesti tule.

DFCWhiteCardin nimelliskorko on aina vain 5%. Lisäksi kortin käytöstä peritään 10% nostopalkkiota kustakin erillisestä ostotapahtumasta. Minimilyhennys luotolle on 125 euroa. Jos luottoraja on esimerkiksi 500 euroa ja siitä on käytetty 300 euroa ostosten tekemiseen, on luottoa jäljellä vielä 200 euron verran. Maksettuasi käytetyn 300 euron luoton kuluineen ja korkoineen takaisin, palautuu kortin luottoraja 500 euroon.

Käyttölaina on arjen joustava vararahasto. Lainapäätös käyttölainasta tehdään aina 2100 euron luottosummalle. Käyttölaina on sopiva vararahastoksi arjen yllättäviin menoihin ja tilapäiseen rahantarpeeseen. Käyttölainaa myönnetään 20-75-vuotiaille henkilöille joilla on raha-asiat moitteettomassa kunnossa.

Lainahakemus hyväksytään tai hylätään alustavasti heti hakemuksen lähetettyäsi. Lopulliseen lainapäätökseen vaaditaan kopio palkkakuitista tai vastaavasta tositteesta. Tositteen avulla varmennetaan lopullisesti takaisinmaksukyky. Kun lainahakemus on hyväksytty lopullisesti, siirretään rahat nopeasti tilillesi käyttöön. Rahoja siirretään asiakkaille palvelun aukioloaikoina ma-pe klo 07-22 ja la-su klo 09-21. Muina aikoina tehdyt lainahakemukset käsitellään seuraavana aamuna.

Käyttölaina maksetaan takaisin joko kerralla koko lainattu summa tai pienemmissä kuukausittain maksettavissa erissä. Saat laskun joko 15. tai kuun viimeinen päivä ja laskun voi maksaa koko summan kerrallaan tai minilyhennyksen määrän tai jotain siltä väliltä, oman valintasi ja maksukyvyn mukaan. Laina on mahdollista maksaa takaisin myös ennen eräpäivää ilman lisäkuluja.

Kertalaina on yksinkertainen ratkaisu rahoittamaan isompia hankintoja heti. Kertalainaa myönnetään 1500 – 2500 euroa. Kertalainassa koko lainattu summa maksetaan kerralla asiakkaan käyttöön. Lainattu summa maksetaan takaisin pienissä tasasuuruisissa kuukausierissä 12 kuukauden ajalla. Saat siis rahan käyttöön heti ja takaisin maksat vuoden kuluessa.

Kertalaina eroaa käyttölainasta siten, että kertalaina otetaan vain kerran ja maksetaan pois. Käyttölana on jatkuva laina jota voi käyttää aina uudestaan luottorajaan saakka kun edellinen on maksettu pois.

Laina.fi palvelussa voi olla kerrallaan vain 1 laina. Jos olet esimerkiksi ottanut kertalainan, et voi hakea käyttölainaa tai DFCMasterCardia ennen kuin kertalaina on maksettu asianmukaisesti kokonaan ja ajallaan takaisin.

Muita artikkeleja

 • Pikavippi.fiPikavippi.fi
  Pieniä pikavippejä saa vielä! Suomalaisen OPR-Vakuuden suosittu pikavippipalvelu Pikavippi.fi myöntää 100€, 200€ ja 300€ pikavippejä.
 • NordcreditNordcredit
  Joustoluotto on NordCreditin myöntämä luotto, joka nimensä mukaisesti joustaa asiakkaan rahoitustarpeiden mukaan. Joustoluotolle luottovaraa on mah...
 • LainastoLainasto
  Tarvitsetko silloin tällöin 200 - 2000 euron luottoa? Rahoituspalvelu Lainasto myöntää luottolimiittiä eli joustavaa lainaa ilman vakuuksia ja taka...
 • EurolimiittiEurolimiitti
  Eurolimiitti tarjoaa 3000 euron suuruisen luottrajan käyttöön. Rahaa voi nostaa luottorajan puitteissa juuri silloin kun sitä tarvitsee ja juuri se...
 • LuottorahaLuottoraha
  Luottoraha.fi myöntää käyttöösi 2000 euron jatkuvan luottolimiitin. Limiittiä voit käyttää tarpeesi mukaan juuri silloin kun rahaa eniten tarvitset...
 • EkstraluottoEkstraluotto
  Ekstraluotolta saa luottoa 10 eurosta aina 2100 euroon asti. Palvelu ei myönnä kiinteää lainaa, vaan tililuottoja - eli käytännössä 2100 euron luot...
 • FerratumFerratum
  Ferratumin pikalainapalvelussa on valittava kaksi erilaista lainatuotetta. Ferratum koroton ja joustava.
 • EuroloanEuroloan
  Euroloan tarjoaa turvallisesti ja luotettavasti 100 – 5000 euron luottoja asiakkailleen. Luottotilin hakeminen on täysin maksutonta.
 • FleksiluottoFleksiluotto
  Fleksiluoton tarjoama laina on 2100 eruon luottolimiitti. Hae nyt ja nosta pienissä osissa tai kerralla koko summa.
 • RisicumRisicum
  Risicum lainapalvelu uudistui täysin ja uusien lainatuotteiden joukosta löydät niin 500-1000 euron kulutusluotot kuin 2050 euron suuruisen luotolli...

Hae lainaa tästä

Täyttämällä alla olevan lomakkeen saat parhaat lainatarjoukset haluamallesi summalle suoraan ruudullesi ja sähköpostiisi.
Hakemalla lainaa hyväksyt käyttöehdot

Haetuimmat luotot